This is the content of my tooltip! This is the content of my second tooltip!

Vedd magadra a történelmet- inspiráló nők kislány ruhákon

Semmi képpen se szeretnénk szó nélkül elmenni a Piccolina tavaly november végén piacra dobott “Trailblazer tee” nevet kapott kollekciója mellett.


Színek a gyerekszobában

Babakék, babarószaszín, púder és pasztell színek, szürke és társai.. a legtöbb baba- és gyerekszoba dekoráció, kiegészítő az utóbbi években a halvány színek köré épült. De mihez kezd az a lelkes szólő, aki a bohémabb stílust kedveli, és főleg színeket, erős színeket szeretne maga körül látni? Nincs könnyű helyzetben, de azért van hol inspirálódni, sőt a cikkünk végén mutatunk nektek néhány igazán színes gyerekszoba kiegészítőt, amit ti is meg tudtok venni.


RENDEZD ÁT VELÜNK A GYEREKSZOBÁT-MINIMAG ÖTLETBAZÁR

A gyerekszoba update, újrarendezés azért is állandó téma nálunk, mert itt kiélhetem a lakberendezés iránti szenvedélyem: ez az egyetlen olyan helyiség a lakásban, amit nagyobb átrendezés, bontás nélkül tudok teljesen újravarázsolni.


KARÁCSONYI GYEREKKÖNYVEK – A RÁKÉSZÜLÉSHEZ

A cikkünkben 5 olyan karácsonyi gyerekkönyvet mutatunk be, amik nem csak a fa alatt mutatnának jól, hanem már a rákészülésben is segítségünkre lehetnek.


Nehezen találsz ki jó karácsonyi ajándékot? Van 4+1 szuper ajándék tippünk

Vannak olyan helyzetek, amikor nem is olyan egyszerű megajándékoznunk a másikat. Mondjuk azért, mert nem ismerjük annyira, vagy épp ellenkezőleg, nagyon is közeli kapcsolatban vagyunk, ismerjük az ízlését, de valahogy nem jut eszünkbe semmi jó. Vagy éppen nem rég született kisbaba a családban, vajon minek örülhetne (ő is és az anyukája is)? Esetleg nagyobb gyerkőc, biztos ezer játékot kap, most vegyünk mi is egy 1001-diket?


Tárolás felsőfokon

Amikor még csak várjuk a babánkat, és megvesszük a kiságyat, babakocsit, egy-két (száz) kiegészítőt lényegében halvány elképzelésünk sincs a jövőről, amikor plüss állat hegyek, és építőkockák fogják átvenni az uralmat rajtunk és a lakásunkon. Ahogy nő a gyerek – bármennyire is próbáljuk tudatosan megszabni a tárgyak számát- úgy lesz egyre több a játék, amit, hacsak nem szeretnénk örökké átlépdelni, el fog kelleni helyezni.


A világ legszebb óvodai sorozat

Energiát termelnek, környezettudatosak, innovatívak és szépek: óvodák Japántól Ausztriáig.


MAMAZOO ÉS MINIPIAC KÖZÖS JÁTÉKÁNAK SZABÁLYZATA

Nyerj egy szuper ajándékcsomagot MamaZoo és Minipiac közös játékában.


PIPI DESIGN ÉS MINIPIAC KÖZÖS JÁTÉKÁNAK SZABÁLYZATA

NYERJ EGY SZUPER AJÁNDÉKCSOMAGOT A MINIPIAC ÉS A PIPI DESIGN KÖZÖS NYEREMÉNYJÁTÉKÁBAN


Szőnyegbe borítjuk a gyerekszobát

MAI NAP KÉRDÉSE Akár funkciót tölt be (játszó), akár csak a gyerekszobát szeretnéd feldobni vele, egy szőnyeg mindig jó választás


A HAPPYTÉRIA ÉS A MINIPIAC KÖZÖS NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK SZABÁLYA

Nyerj egy szuper Coq en Pate hátizsákot és egy Rice mókusos lámpát a Happytéria és a Minipiac közös játékán


Mit olvassunk a nyaralás alatt?

Szerencsések vagyunk, mert a gyerekeink imádják a könyveket, így nem is kérdés, hogy a nyári szünetre is össze kell állítanunk egy bakancslistát azokból a könyvekből, amiket szeretnénk együtt elolvasni.


"KERESSÜK A LEGJOBB ARANYKÖPÉSEKET!" PÁLYÁZAT

A gyerekek néha olyat tudnak mondani nekünk, hogy évekig emlegetjük és ha eszünkbe jut, rögvest mosolyogni kezdünk magunkban. A Minipiac most ezeket az emlékezetes aranyköpéseket szeretné összegyűjteni és a legjobb hármat értékes meglepetés csomaggal díjazni.


"KERESSÜK A LEGJOBB ARANYKÖPÉSEKET!" PÁLYÁZATI FELTÉTELEK

A GYEREKEK NÉHA OLYAT TUDNAK MONDANI NEKÜNK, HOGY ÉVEKIG EMLEGETJÜK ÉS HA ESZÜNKBE JUT, RÖGVEST MOSOLYOGNI KEZDÜNK MAGUNKBAN. A MINIPIAC MOST EZEKET AZ EMLÉKEZETES ARANYKÖPÉSEKET SZERETNÉ ÖSSZEGYŰJTENI ÉS A LEGJOBB HÁRMAT ÉRTÉKES MEGLEPETÉS CSOMAGGAL DÍJAZNI.


Csini szoknyák a Minipiacon

Csinibbnél csinibb, a természet ihlette pörgős, forgós kisszoknyák keresik gazdájukat.


Vadító piros gyerekholmik a Minipiacon

A MAI NAP KÉRDÉSE Segítünk megvadítani egy kis pirossal a hétköznapokat:) Ti melyik pirosat vinnétek haza a Minipiacról?


100% menő kispasis cuccok a Minipiacon

A MAI NAP KÉRDÉSE Mivel az utóbbi időben a kislányos posztok kerültek túlsúlyba- és semmiképpen nem szeretnénk, ha azt gondolnátok, hogy a Minipiacon nincsenek menő kisfiú cuccok, mert nagyon is vannak:)- ezért most jöjjön egy 100% kispasi ajánló.


KREABABY és Minipiac közös játékának szabályzata

NYERJ EGY SZUPER ANDONE PELENKATÁSKÁT BEVÁSÁRLÓKOSÁRRAL A MINIPIAC ÉS A KREABABY KÖZÖS NYEREMÉNYJÁTÉKÁBAN


Csupapötty a Minipiacon

Idén nyáron (is) hódítanak a pöttyök és mi telis tele vagyunk pöttyös holmikkal. Ez csak egy kis ízelítő a Minipiac pöttyeiből.


Tűzoltó leszel .....

Kis tűzoltó palántáknak küldjük nagy szeretettel ezt a menő összeállítást.


Húzzuk haza

Nálunk évekig akkora kedvencek voltak a fából készült húzogatós játékok, hogy egy kisebb gyűjteményt halmoztunk fel belőlük. Most a Minipiac kínálatából gyűjtöttük össze a legszebbeket, a te kicsid melyiket húzná haza?


Mit vegyek ma fel?

A MAI NAP KÉRDÉSE Ezekben a szuper cuki outfitekben minden kislány jól érzi magát


Design gyerekórák a Minipiacon

Az "I like paper" Tyvek anyagból készült dizájn karórái közül mindenki megtalálja a hozzá legjobban illő darabot. Kicsik és nagyok csuklóján egyaránt szuperül mutat. Hihetetlen vékony, szinte nem is érezni, hogy rajtunk van


Mini fürdőruhák a Minipiacon

Ezeknek a zabálnivaló mini fürdőruciknak még a fiús anyukák sem tudnak ellenállni. A Brillo Design és a Smaragdinus gyöngyszemei már a Minipiacra is felkerültek.


Tengeri cukiságok a Minipiacon

Egyszerűen képtelenség ellenállni a Honeybear "Riviera Collection" kézzel készült, szupercuki tengeri állatkáinak. Legjobb barátnak, vagy kispárnának is tökéletes


Bezöldültünk

A zöld színben az a jó, hogy mindenkinek jól áll: dinónak, pávának, bicajnak...és mindegyiket megtaláljátok a Minipiacon


Kreativitás és a Minipiac

A gyerekek kreativitása határtalan. És mi tele vagyunk fantasztikus játékokkal, amik még nagyobb kedvet csinálnak egy kis színezésre, hajtogatásra, vagy építésre.


Arty Toys és Petit Home a Minipiacon

A Djeco minden szerepjátékot szerető kicsire gondolt: az Arty Toys és Petit Home játékai minden igényt kielégítenek, szuper minőség, álomszép formatervezés..Nálad melyik a befutó?